top of page
Zoeken

SENZO in tijden van CORONA

Bijgewerkt op: 14 apr. 2020

Allereerst hopen we dat het goed gaat met jou, je familie, je vrienden en je naasten. De gevolgen van de coronacrisis zijn voor iedereen groot, ook voor SENZO VZW. We houden je graag op de hoogte van de stand van zaken binnen onze werking.


1) Onze groepsbijeenkomsten "Mama's aan de slag rond ASS" en "ASSDivers" werden geannuleerd tot nadere richtlijnen van de overheid.

2) dAmeSS, onze meisjeswerking voor meisjes met ASS werd na een eerste sessie ook op pauze gezet.

3) Tafersit Care, in Marokko, zit momenteel eveneens in lockdown.


Het SENZO-team blijft echter hard werken van thuis uit om via andere manieren haar leden te ondersteunen. Wat hebben wij gedaan:


1) We schreven het artikel: "Extra schouderklop voor gezinnen waar kinderen met een beperking leven". Hiermee brengen we de ervaringen van onze leden ten tijde van deze coronacrisis onder de aandacht.

2) We lanceren binnenkort digitale filmpjes met tips voor zelfzorg en relaxatie.

3) We blijven bereikbaar telefonisch en via chat, voor iedereen die nood heeft aan een babbel.

4) We laten steunpakketten verdelen aan de behoeftige gezinnen uit ons dagcentrum in Tafersit, Marokko. Ook voor hen blijven we bereikbaar voor ondersteuning via sociale media en digitale kanalen.


Het SENZO-team blijft hard werken van thuis uit en kijkt er heel erg naar uit om iedereen terug te zien, in goede gezondheid, wanneer de situatie het toelaat.


Meer info over Corona? In onderstaande flyers en audiofragmenten van de overheid vind je alle tips en info van de Vlaamse Overheid, om jezelf en je naasten te beschermen.








Volg ons op Facebook of via onze blogartikels om op de hoogte te blijven van alle updates


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page