top of page
Zoeken

Een geslaagd Eidfeest dankzij KidsUp!

Elk jaar reist KidsUp, een Antwerpse organisatie, met een groep vrijwilligers vanuit België en Nederland naar Marokko. Speciaal voor het Eidfeest worden kansarme weeskinderen in de bloemetjes gezet. Ook dit jaar was er een reis gepland. Ali (bestuurslid Senzo Vzw) was één van de vrijwilligers die mee weeskinderen zou ondersteunen samen met vele anderen.

Gezien de coronacrisis kon de reis niet doorgaan. KidsUp besloot het over een andere boeg te gooien en lokale verenigingen van kansarme kinderen in Marokko te ondersteunen.


Ons internationaal project, Tafersit Care, had de traditie om bij het Eidfeest de kinderen met een beperking in het dagcentrum iets speciaals te schenken. Dankzij de donatie van KidsUp Vzw zijn we in staat om iets meer te doen.


Net zoals de voorbije jaren zijn er vandaag, aan de vooravond van het Eidfeest, happy kids in Tafersit.

Onze opvoedsters Aicha, Yousra en Faiza hebben dertig gepersonaliseerde cadeautjes samengesteld voor de kinderen van ons dagcentrum in Tafersit. Deze bestonden uit allerlei lekkernijen en verwennerijen maar ook uit een educatief pakket op maat.


Met dank aan Brahim en Reduan, onze bestuursleden ter plekke, zijn alle pakketjes bij de gezinnen thuis bezorgd. Deze werden hartelijk in ontvangst genomen!
Namens alle gezinnen willen wij KidsUp, onze medewerkers in Tafersit en allen die hebben bijgedragen aan dit initiatief uitdrukkelijk bedanken!


"Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zijn jullie ontzettend dankbaar. De kinderen konden niet wachten om hun pakjes te openen!"137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page